Максим Галкін / фото фан-аккаунт Галкіна в instagram

Гуморист Максим Галкін висміяв російські фейки і пройшовся по пропагандисту Володимиру Соловйову. Чоловік Алли Пугачової активно гастролює і нерідко зачіпає гострі теми. 

На одному з концертів Галкін вирішив поговорити про те, що в РФ брешуть про Україну. Відео з виступу Галкіна з'явилося в мережі і вже стало популярним. Автор ролика не вказав дату зйомки, проте цей концерт, швидше за все, проходив взимку.

Гуморист згадав про те, як російські пропагандисти видавали фейки про "бойових гусей". Також він пожартував про бази НАТО.

Відео дня

"Виявляється, Україну було нашпиговано НАТОвськими базами... Де геї-терористи і лесбіянки-канібали в перервах між збагаченням урану для створення брудної бомби схрещували коронавірус з мавпячою віспою. І начиняли коронавірусом бойових гусей. І планували напад на Білорусь з чотирьох сторін! Що вони там вживають? Дайте мені ці препарати, я теж хочу!"- пожартував Галкін.

Також чоловік Пугачової не залишив без уваги "замах" на Соловйова. Він згадав, як в РФ заявляли про те, що зловили підозрюваних і знайшли у них чимало зброї. 

"Ну візьміть одного бойового гуся. Дайте йому понюхати шкарпетки Соловйова. Вже наступного дня ми б бачили заголовки: "Бойові гуси заср*ли Соловйова до смерті". Все!"- пожартував Галкін.

Галкін про Росію - відео з концерту

Реакція коментаторів

Коментатори відзначили, що гуморист зумів висміяти не тільки російські фейки, а й росіян, які у все це вірять. Вони пишуть:

  • "Обожнюю! Гідна людина негідної країни"
  • "Завжди подобався як гуморист, а зараз ще більше стала поважати за його позицію"
  • "Сміявся до сліз, приголомшливі жарти!".

Пародії і жарти Галкіна

На одному зі своїх концертів Галкін "відправив" на війну Кіркорова з головою Скабєєвої в руках. Він висміяв "колготки" скандального співака. Незабаром на жарт відреагувала Скабєєва, вона влаштувала істерику і заявила, що слова Галкіна є "закликом до її вбивства".

Також на слова гумориста відреагував і Кіркоров. Він заявив, що готовий йти на війну. За словами путініста, він може піти на фронт навіть у "колготках".

Вас також можуть зацікавити новини: