Акторка поділилася, що щаслива у нових стосунках / Скріншот Instagram

Українська акторка театру і кіно Ірина Кудашова розкрила подробиці свого особистого життя. Зірка розповіла, що вже понад 2 місяці перебуває у стосунках з новим чоловіком.

Ірина Кудашова поділилася, як вони з її коханим познайомилися. Акторка каже, що перше спілкування відбулося у соцмережах. Коли актриса проживала у Польщі, вона часто проводила прямі ефіри. Там майбутній бойфренд її і побачив.

"Це дуже смішна історія, ми познайомилися дуже незвичним чином. Я, коли жила в Польщі, я дуже багато вела ефіри, спілкувалася з аудиторією. Ясно, що ти потрапляєш в рекомендації, і тебе можуть побачити інші люди. Мій хлопець так мене і побачив. Приходив на ефіри, дарував подарунки. Ми з ним списалися, зустрілися і так воно закрутилося", - розповіла Кудашова.

Скріншот з інтервʼю

Акторка не стала розкривати особу коханого та розповідати, чим він займається, однак зауважила, що щаслива з ним. За її словами бойфренд дарує їй справжню любов і турботу. Крім того, Ірина зізналася, що вони з обранцем вже живуть разом:

Зараз ми живемо разом. Ми вже офіційно у стосунках десь 2-3 місяці. От коли ти зустрічаєш людину, я навчилася відчувати, коли в тебе щиро. А тут жодного червоного прапорця не було. Тут настільки чиста, якщо можна так сказати, настільки щира людина, що ти думаєш: "Ну ні, ну точно має бути якийсь подвох". Потім місяць проходить, два, і ти розумієш, що це просто людина, яка вміє піклуватися, яка вміє думати не тільки про себе. Виходить такі чоловіки існують, бувають не тільки аб'юзери.

До слова, навколо Ірини Кудашової та актора Богдана Осадчука ходило чимало чуток про їх можливий роман. Однак актриса спростувала цю інформацію. Вона підкреслила, що її новий обранець - це не Осадчук.

"Я дуже класно ставлюся до Богдана. Він мені дуже подобається як хлопець, як людина. Але ми в дружніх стосунках", - додала Ірина.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше акторка Ірина Кудашова розповіла про аб'юзивні стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: