Наталка Карпа розповіла, як загинув її перший хлопець/ Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Наталка Карпа відверто розповіла про перше кохання. Артистка зізналася, що хлопець трагічно пішов з життя у молодому віці.

Наталка Карпа поділилася, що її перший хлопець помер через нещасний випадок. Саме до такого висновку дійшли правоохоронці та приватні детективи. Трагічна подія трапилася близько 24 років тому.

"Він був журналістом. Як засвідчують свідки, які його бачили востаннє, він сидів з друзями. Можливо там хильнув зайвого. Його таксі привезла під будинок. Піднімаючись на другий поверх, він спотикнувся і впав на шафу. У шафі були такі невеличкі скляні вітражі. Він розбив ліктем і рукою вітражик, який йому перерізав артерію", – поділилася Карпа.

Артистка зазначила, що хлопця вже мертвим знайшла його мати. За словами Наталки, між нею та бойфрендом було справжнє кохання, але вони не були у серйозних стосунках. На момент смерті журналісту було 25 років.

"Наша перша романтична зустріч - це був Новий рік. А ця вся історія трапилася в липні, тобто пів року. Я не скажу, що у нас були стосунки. Особисто для мене це було величезне кохання. Я якраз закінчувала школу і вступала до університету. 18 років мені було", – додала виконавиця.

Нагадаємо, раніше співачка Наталка Карпа розповіла, чому у неї немає щастя в особистому житті.

Вас також можуть зацікавити новини: