Продюсер погано ставиться до того, що артисти знімають кліпи на тлі зруйнованих вулиць та будинків / скриншот

Відомий український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк жорстко пройшовся по артисту Руслану Ханумаку та його скандальній пісні "Дика дичка". Коли ведучий легендарного шоу "Караоке на Майдані" тільки почув перші ноти треку, він одразу його впізнав.

"Це жах. Після цього кліпу кліп Потапа "Волонтер", він не здається таким поганим. Мені здається так, серйозно. Хоча, при першому перегляді кліпу "Волонтер" таке враження, що Потап нічого не знає про волонтерів", - визнав Кондратюк в інтерв'ю Марині Машкіній.

Продюсер погано ставиться до того, що артисти знімають кліпи на тлі зруйнованих вулиць та будинків. Особливо йому не подобається "шароварщина". Трек "Дика дичка" дуже обурив Кондратюка. Він не може зрозуміти, навіщо його взагалі записували.

Відео дня

"Це взагалі дурня. Я подивився перший куплет та приспів, і я зрозумів. Ну реально, навіщо вони це зробили? Я не знаю, ну просто тупо, навіщо. Ну, у них були гроші, називається", - додав продюсер.

Ведуча пригадала, що коли побачила кліп Ханумака, вона почала дивитися коментарі та помітила, що майже усі користувачі писали критику. Вона також побачила, як люди обурювалися через те, що у кліпі "Дика дичка" танцювали у бронежилетах, коли вони так потрібні на фронті. Кондратюк визнав, що такі теми дійсно викликають резонанс.

"Таке сприйняття зараз, зараз таке сприйняття. Навіщо це робити зараз?", - додав продюсер.

Нагадаємо, "вірусний" трек "Дика дичка" сильно обурив українців. Вони побачили у ньому приниження жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: