Співак розповів подробиці зустрічі з представниками ТЦК / фото фан-сторінка Дмитра Монатіка

Український співак Дмитро Монатік, якого нещодавно зупинили працівники ТЦК у центрі столиці, розповів детальніше про той момент. 

Виявилося, що у артиста не вперше перевіряли документи. За словами Монатіка, у нього є військовий квиток, який він постійно носить з собою.

"Я зараз оновив їх у "Резерв+", а так я весь час з військовим квитком ходжу, бо поновився в Шевченківському військкоматі ще до того, як мене тоді зупинили. Вони спочатку перевірили мої документи і все нормально", - розповів співак в ефірі Наше Радіо. 

Дмитро додав, що його тоді впізнали і навіть попросили про спільне фото. Проте виконавець не розуміє, чому той випадок так активно обговорювали українці в мережі. І прокоментував це так: 

"Я вийшов з репетиції і в мене була купа повідомлень. У мене на день народження не було стільки повідомлень. Я не міг збагнути, що таке трапилося. Я подивився, а там у Телеграмі вже розлітається, хтось сидів і підзняв і люди такі: "Монатіка зупинили ТЦК! Сенсація! Новина дня". Ви серйозно? У нас кожного зупиняють - це повсякденна тема".

Проте артист зауважив, що все одно кожного разу під час зустрічі з представниками ТЦК він відчуває занепокоєння. 

"Ти думаєш, я тривоги не відчував? Це завжди дуже стрьомна штука. Але є, що є, – наголосив він. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українського ведучого Анатолія Анатоліча у Києві зупинили співробітники ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: