Скріншот з трансляції Нацвідбору 

Український артист Андрій Данилко пояснив свій образ на Нацвідборі на "Євробачення-2024". Глядачі були здивовані, коли член журі з'явився у кадрі з вушками Міккі Мауса на голові. Проте чоловік хотів лише повеселити людей та зняти напругу навколо суддівства. 

"До мене якесь дивне ставлення. Чи то учасники мене бояться, чи то ще якось сприймають. Мені хотілося цими вушками прибрати якусь серйозність, щоб усе це пройшло легше. І це відбилося на моїх сумних коментарях. Деякі речі мені навіть не хотілося говорити. Для мене ця форма суддівства застаріла - більше хочеться підтримати, ніж розбирати, критикувати і скандалити. Я взагалі не скандальна людина. Якщо я це роблю, мене поставили в такі обставини", - розповів Андрій в інтерв'ю виданню "Телеграф".

Також Данилко пояснив, чому досі не знімає чорну захисну маску з обличчя.

Відео дня

"Я сказав ще на початку війни, коли в мене було по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що війна затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло, як вийшло. Я готовий зняти її просто зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв. Уже почали говорити про те, що я за нею ховаюся. Але Сердючка виступає без маски", - наголосив артист. 

Він також додав, що маска йому зовсім не заважає. 

"Мені в ній зручно. Напевно, мене через неї стали більше впізнавати. Тепер ще цей пластир. Побачив своє фото у всьому цьому - я став схожий на якогось пірата", - пожартував Андрій.

Нагадаємо, у Андрія Данилко на Нацвідборі ще був помітний пластир на обличчі. Згодом чоловік пояснив, що у нього з'явилася проблема, яку не можна було приховати за допомогою гриму. Тому він вирішив заклеїти щоку пластиром. 

Вас також можуть зацікавити новини: