Санта Дімополус розкрила, як заробляє після розлучення / Скріншот Instagram

Співачка Санта Дімопулос розсекретила, як заробляє після розлучення з чоловіком. Також артистка розповіла про бізнес, яким володіє.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця зізналась, що їй вистачає на життя і вона самостійно може покрити свої витрати. За її словами, вже понад 10 років зірка займається ресейлінгом. Йдеться про перепродаж брендового одягу. На додаток, Санта Дімопулос також вивчає психологію. Співачка надає послуги коуча:

Дохід у мене є. Хто не в курсі, я вже понад 10 років володію успішним бізнес-ресейлом. Нещодавно створила онлайн ресейл-платформу. Також працюю як коуч, психолог, провідник. Тому з голоду не помру, не турбуйтеся.

Відео дня
Скріншот Instagram

Артистка також поділилася із шанувальниками висновком, який зробила після розлучення з чоловіком. За словами виконавиці, вона зрозуміла, що не варто жити ілюзіями, а завжди розраховувати лише на себе. Також вона порадила жінкам не йти на компроміс, якщо це порушує їхні особисті кордони.

"Не будувати ілюзій, ні на що не чекати, сподіватися на себе, розвиватися, не йти на компроміси там, де лежать інтереси вашої душі, тримати стан і гармонію. Лише так даються ресурси та можливості", - сказала Дімопулос.

Скріншот Instagram

До слова, декілька тижнів тому Санта Дімопулос заявила, що розлучилася з чоловіком-багатієм через 11 років шлюбу. Вона висловила вдячність ексчоловіку за доньку, їх стосунки, підтримку і моменти, які вони разом проживали.

Нагадаємо, раніше Санта Дімопулос після розлучення відповіла, чи зайняте її серце.

Вас також можуть зацікавити новини: