Дівчина дуже схожа на свою матір та не поступається їй красою / колаж

Донька акторів Моніки Беллуччі та Венсана Касселя поділилася з підписниками новими фото. 19-річна Дева Кассель приміряла декілька образів. Дівчина, як і її матір, стала моделлю.

Нові фото вона розмістила в Instagram. Деякі світлини було зроблено, ніби для обкладинки модних журналів. Донька Беллуччі позувала у корсеті та з різними зачісками.

Нові світлини доньки Беллуччі / фото instagram

Яскравий макіяж з акцентом на очі підкреслив риси її обличчя. Мінімалістичний образ Дева Кассель підкреслила двома каблучками. Дівчина дуже схожа на свою матір та не поступається їй красою.

Відео дня

На одному з фото донька Беллуччі позувала з руками, піднятими вгору. Вона похизувалася неголеними пахвами та викликала бурхливі обговорення. Відверті кадри з дівчиною спричинили "пожежу" у коментарях.

Реакція мережі

Користувачі мережі розділилися. Одні вважають, що такі фото мають естетичний вигляд. Інші ж вважають, що не усі світлини потрібно було викладати у соцмережі. Коментатори пишуть:

  • "Діва така ж темпераментна, як і її мати. Еротика з віком розкривається дедалі більше. І ці пахви у її виконанні, теж страшенно сексуально"
  • "Люди ніяк не можуть змиритися з тим, що хтось може бути красивим з рослинністю на тілі, а хтось залишиться непоказним і гнилим, навіть з ідеально гладкою шкірою, без жодної зайвої волосинки"
  • "Що далі? Жінки відростять собі вуса, бо вони сильні та незалежні жінки?".

Що відомо про доньку Моніки Белуччі та Венсана Касселя

Донька зірок вже будує кар'єру у світі моди. Дева Кассель з'явилася на модній обкладинці ще у 16 років. Тоді вона та її матір знялися у фотосесії для Vogue. Беллуччі допомагає доньці та заохочує її амбіції. На одному з перших показів вона з'явилася поруч та підтримала доньку.

Навесні 2022 року дівчина потрапила у скандал. Донька Беллуччі і Касселя засвітилася в компанії російських моделей, на вечірці з алкоголем та забороненими речовинами.

Вас також можуть зацікавити новини: