Дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл / фото - instagram.com

Старша донька ведучої Олі Фреймут вперше розповіла, чим займається у США. 17-річна Злата Мітчелл навчається та вже працює.

Так, у Stories донька Фреймут зазначила, що вона подорожує, танцює, викладає та займається наповненням свого портфоліо. Дівчина займається хореографією та планує працювати над створенням фільмів.

Донька Фреймут вперше розповіла, чим займається у США / скриншот

Окрім цього, Злата розповіла, в якій країні вона хотіла би жити. Виявилося, що донька Фреймут раніше жила на дві країни, а нині - на три. Також у неї є плани щодо України.

Відео дня
Де живе донька Олі Фреймут / скриншот

"Хочу, щоб мої діти теж якусь частину дитинства провели в Україні. Але, в цілому, я завжди хотіла бути в Каліфорнії... Та кар'єра, яку я обираю, змусить мене жити по всьому світу. І для мене це ок, я усе життя подорожую", - розповіла донька Фреймут.

Що відомо про старшу доньку Олі Фреймут

Ведуча народила Злату від корінного британця Ніла Мітчелла. Дитина з'явилася на світ у Лондоні. Дівчина зростала у Британії, проте часто бувала в Україні. 

Останнім часом мережа бурхливо обговорює доньку Фреймут через відверті фото, які вона публікує в Instagram. "Недитячі" світлини викликають суперечки між коментаторами, адже поведінка дівчинки не завжди має вигляд поведінки справжньої леді, образ якої активно просувала Фреймут.

Вас також можуть зацікавити новини: