У Пікалова росте єдиний син Михайло / скриншоти з відео - instagram.com/pikalov95_official

Український гуморист Олександр Пікалов зі студії "Квартал 95" розповів, що його син Михайло зробив тату. Дитині коміка всього 16 років, проте хлопець вже відправився в салон і зробив собі досить значний малюнок на половину руки.

На своїй сторінці в Instagram Пікалов спочатку показав відео з тату-салону, а потім і похвалився результатом.

Гуморист пожартував про те, що він не водив дитину в садок і школу, але зараз знайшов можливість це компенсувати. Зірка "Кварталу 95" особисто відвів Михайла на сеанс та пишався рішенням спадкоємця.

Відео дня

"Лайфхак для недолугих батьків. Якщо ви не встигали водити свого сина у садочок, потім взагалі не водили сина до школи, то є місця, куди можна привести - мій син в тату-салоні", - розповів Пікалов.

Виявилося, син гумориста обрав для першого татуювання зовсім немаленький малюнок. 16-річний Михайло відразу ж "забив" половину руки - від ліктя до долоні.

"Перша тату синочка. Зовсім дорослим став", - написав Пікалов під фото з тату своєї дитини.

Син Пікалова зробив тату / скриншот - instagram.com/pikalov95_official

Результат походу в тату-салон здивував багатьох шанувальників гумориста. Деякі відзначили, що син Пікалов занадто рано зробив собі перше татуювання, тому що в майбутньому він може пошкодувати про скоєне в юнацтві.

Хто такий Олександр Пікалов

Олександр Пікалов - український актор, сценарист, телеведучий, художній керівник і автор студії "95 квартал". Перебував у шлюбі з Іриною Пікаловою з 2003 року. У парі у них народився син Михайло.

Також відомо, що Олександр Пікалов - байкер, колекціонує мотоцикли, у 2015 році у нього було 40 різних мотоциклів, фанат Елвіса Преслі й Америки 1950-х-1960-х, за що отримав прізвисько "Елвіс", дружив з Віктором Януковичем-молодшим.

Також вас можуть зацікавити новини: