Зіанджа / instagram.com/ziaspherex

І в українському, і в закордонному шоу-бізнесі є трансгендери. Ось тільки не всі готові відкрито про це заявити в силу різних причин, серед яких і острах засудження з боку оточуючих.

Але УНІАН знає кілька трансгендерів, чия щирість гідна поваги.

Зіанджа

Співака Бориса Апреля багато хто пам'ятає з часів "Фабрики зірок". Після закінчення проекту він зник з шоу-бізнесу, але пізніше зважився повернутися на велику сцену. Так, він став одним з учасників талант-шоу "Голос країни", де постав в образі дівчини Зіанджі. 

Відео дня
Зіанджа / instagram.com/ziaspherex

Монро

Шоувумен Монро першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва і перша артистка, яка відкрито заявила про себе, як про трансгендерного представника шоу-бізнесу в Україні. Варто відзначити, що зірка не соромиться показувати себе без перуки і без макіяжу. Попри те, що для українців зміна статі - це все ще дикість, в соціальних мережах Монро захоплюються і засипають її компліментами.

Монро / instagram.com/monritta

Кейтлін Дженнер

Батько Кайлі і Кендалл Дженнер - Брюс Дженнер - вирішив змінити стать після розлучення з їх матір'ю. Чоловік завжди відчував себе жінкою в чоловічому тілі, тому зважився зробити операцію по зміні статі. Так він і став Кейтлін.

Кейтлін Дженнер / instagram.com/caitlynjenner

Шайло Нувель

Рідна дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта - Шайло - мріяла змінити стать. Дівчинка коротко стриглася, носила чоловічий одяг і приймала гормональні препарати. Так тривало довгий час, але зараз, ймовірно, Шайло передумала. Вона знову почала поводитися по-жіночому і одягатися в сукні.

Шайло Нувель стоїть першою зліва / instagram.com/angelinajolie

Анна Дороніна

Модель Анну Дороніну до зміни статі звали Андрієм. Вісім років тому він почав готуватися до зміни статі. Варто відзначити, що через таке рішення у нього з'явилися проблеми з контрактами. Модельне агентство від нього відмовилося. В результаті у нього була депресія і він навіть хотів покінчити життя самогубством. Зараз, судячи з усього, у Анни все добре. При чому дівчину порівнюють зі Світланою Лободою через схожість у зовнішності.

Анна Дороніна / instagram.com/super.ru

Вас також можуть зацікавити новини: