На пальці Дженніфер Лопес помітили обручку / фото Getty Images

Знаменита американська співачка та акторка Дженніфер Лопес вперше відповіла на чутки про розлучення зі своїм чоловіком – голлівудським актором Беном Аффлеком.

Подейкують, що зіркове подружжя живе окремо і планує розлучитися. Артистка відповіла, чи справді це так. Лопес прилетіла до Мексики, аби презентувати новий фільм "Атлас", де вона зіграла головну роль. Під час пресконференції вона відповідала на питання журналістів і одне з них було про особисте життя знаменитості.

Журналіст запитав, чи розлучилися вони з Аффлеком. На відео, яке поширили в мережі, помітно, що питання було незручним для Джей Ло. Вона розгубилася і не знала що відповісти.

"Ви це знаєте краще, аніж я", – заявила співачка.

Варто вказати, що на безіменному пальці акторки була обручка.

Що відомо про шлюб Дженніфер та Бена

Зірки познайомилися ще у 2001 році і тоді Аффлек вперше освідчився акторці. Вони планували побратися у 2003 році, але скасували весілля. Після майже 20 років перерви, знаменитості відновили стосунки і Бен вдруге освідчився Джей Ло. У 2022 році під час пандемії актори таємно одружилися.

Останнім часом мережею ширяться чутки про проблеми у стосунках пари. Подружжя давно не з'являється на публіці разом і навіть, за словами інсайдера, почали жити окремо. Вони планують продати спільний будинок. При цьому ані Лопес, ані Аффлек офіційно не підтверджували розрив.

Нагадаємо, раніше Бена Аффлека на тлі чуток про розлучення з Лопес помітили без обручки.

Вас також можуть зацікавити новини: