Оля Полякова без макіяжу / скріншот YouTube

Українські зірки наносять тонни макіяжу на концерти. Але в повсякденному житті вони не так часто фарбуються, вважаючи за краще давати відпочинок шкірі. Який вигляд вони мають насправді - читайте в матеріалі.

Українська ведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова в одному з випусків шоу "Дорослі дівчатка" зважилися на експеримент. Вони повністю змили макіяж і показалися шанувальникам з чистими обличчями. 

"Єдине, чого у мене немає взагалі, це брів", - сказала Полякова.

Відео дня

Вона додала, що будь-який хейт на адресу їхньої природної краси не викликає у них обурення, адже вони собі подобаються такими, якими є.

"Можете написати нам, що ми страшні, старі, потворні, а нам пох*й, тому що ми собі подобаємося", - додала Оля Полякова.

Маша Єфросиніна без макіяжу / скріншот YouTube

Варто відзначити, що Єфросиніна і Полякова не приховують, що роблять уколи краси і регулярно звертаються до косметологів. Співачка, наприклад, почала колоти ботокс в 20 років.

А ось співачка Настя Каменських часто показується без макіяжу. Глядачі звикли бачити її на концертах при повному параді, а ось в соцмережах вона може дозволити собі бути природною. До слова, навіть без макіяжу співачка має приголомшливий вигляд. До того ж вона зізнавалася, що ще не робила уколи краси.

Настя Каменських без макіяжу / instagram.com/kamenskux

Співачка Надя Дорофєєва - ще одна знаменитість, яка не соромиться своєї природної краси. У неї дуже милий зовнішній вигляд, пухкі губи та загалом привабливі риси обличчя.

Надя Дорофєєва без макіяжу / instagram.com/nadyadorofeeva

Зірку Тіну Кароль рідко можна побачити без макіяжу. Багато хто вже звик до її червоних губ, проте після повномасштабного російського вторгнення вона частіше стала показуватися в природному вигляді.

Тіна Кароль без макіяжу / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше 74-річна модель Мей Маск показала, який вигляд мала в бікіні в 20 років.

Вас також можуть зацікавити новини: