Ендрю Таггарт кинув Селену Гомес / фото instagram.com/chismeparejo

Американська співачка Селена Гомес розлучилася зі своїм бойфрендом Ендрю Таггартом. Про їхні стосунки стало відомо відносно недавно, але, схоже, союз виявився не таким міцним, як хотілося б.

Як повідомляє журнал People, Таггарт довго сумувати без Гомес не став - його вже помітили в компанії привабливої дівчини. Папараці підловили музиканта і його ймовірну нову кохану після вечірки в Майамі - звідти пара йшла, тримаючись за руки.

Як відомо, нову дівчину музиканта звуть Мері Фонсека. Вона - модель родом з Нью-Йорка. У Instagram на неї підписані майже 600 тисяч осіб. 

Відео дня

На знімку, зробленому в Майамі, Мері була одягнена в коротку золоту сукню з вирізом у формі серця. Для виходу в світ вона обрала помаранчеві туфлі на підборах з ремінцями, золоті браслети і сережки, а також взяла чорну шкіряну сумочку.

Мері Фонсека на вечірці в Майамі / фото instagram.com/mariannefonseca

Селена Гомес поки що ніяк не реагувала на зміни в своєму особистому житті, але раніше преса писала про те, що до Таггарта вона дуже прив'язана. З цього можна зробити висновок, що розрив дався артистці досить болісно.

Нагадаємо, Селена Гомес з'явилася на зйомках в тренчі від українського бренду.

Вас також можуть зацікавити новини: