Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Розповідаємо про відомих особистостей, які в різний час нарвалися на критику через не дуже вдалий макіяж. Їх досвід доводить - робити помилки - не так і страшно. Головне - робити правильні висновки і не повторювати колишніх невдач. 

Аліна Гросу

Українська актриса і співачка на сцені вже дуже багато років - публіка буквально в режимі реального часу стежила за тим, як Аліна росла. Попри те, що велика частина фанатів захоплюється вродженою красою Гросу, у неї є і хейтери. З'явилися вони в тому числі і після того, як Гросу з'явилася на публіці з невдалим макіяжем - тоді її "заклювали" за зухвалий зовнішній вигляд і занадто помітний мейк.

Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Олена Філонова

Олена Філонова - українська блогерка, яка в 2019 році була ведучою "Ревізора" і перевіряла, наскільки професійно українцям надають послуги в салонах краси. В одній з програм вона з'явилася з темною помадою, яка, як вважають коментатори, підкреслила проблеми зі шкірою і глибокі зморшки. У коментарях під випуском можна знайти "поради" для Філонової, щоб та змінила помаду, адже цей колір її старить.

Відео дня
Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Леді Гага

Ганебний макіяж неодноразово зустрічався і серед зірок світової величини. Наприклад, Леді Гага одного разу з'явилася на публіці з масивними чорними стрілками, які не були рівними, навіть якщо дивитися здалеку. 

Більш того, за допомогою яскравої червоної помади вона намагалася додати об'єму своїм губам, але вийшло дуже неакуратно. Та й в цілому такий мейк - не дуже гарне рішення, навіть якщо намалювати все акуратно, адже акцент повинен бути на чомусь одному - або на губах, або на очах.

Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Дженніфер Лопес

Лопес - красуня і з макіяжем, і без. І навіть з поганим макіяжем вона неповторна. На фото праворуч видно, що її візажист забув розтушувати косметику на носі, і замість акуратного носа і об'ємного відблиску в очі кидаються дві темних смуги, створюючи "брудний ефект". Але цей казус Лопес точно пробачать!

Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Тейлор Момсен

"Smoky eyes" - це дуже красиво, але є дві проблеми. Перша - такий макіяж пасує не всім. Друга - його не всі вміють робити. У випадку з американською співачкою Тейлор Момсен, здається, видніються відразу дві проблеми. 

Але артистка не надала цьому значення на етапі нанесення косметики і наважилася вийти так на публіку. Цей вихід у світ їй точно запам'ятають надовго.

Не дуже вдалий зірковий макіяж / скріншот

Нагадаємо, названо 5 українських зірок, яких переслідували шанувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: