Принц Вільям, Кейт і троє їхніх дітей — принц Джордж, принцеса Шарлотта і наймолодший принц Луї приїхали до театру Палладіум, де відвідали виставу пантоміми, організовану Національною лотереєю.

Метою такого заходу було надати підтримку і висловити слова подяки ключовим працівникам і їхнім сім'ям за їхні зусилля під час пандемії коронавірусу.

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон вирушили в тур по Великобританії на королівському поїзді (фото, відео)

Принц і герцогиня пройшлися червоною доріжкою за руку з дітьми. На 38-річній герцогині Кетрін була сукня міді від бренду Alessandra Rich і взуті замшеві туфлі-човники. В руках герцогиня несла маленький клатч, на зап'ясті у  неї був золотий браслет, а в вухах - сережки-кільця з перлинним камінням. Красиве укладання і макіяж завершували образ Кетрін.

Принц Вільям прийшов у білій сорочці, червоному джемпері, піджаку і штанях. Герцог Кембриджський перебував у гарному настрої і гордо йшов поруч з усіма членами своєї сім'ї.

Принцеса Шарлотта була в картатій сукні, чорних щільних колготах і балетках. Старший син пари Джордж — в смугастому светрі і штанях, а наймолодший Луї — в синьому кардигані і теж в штанях. 2,5-річний принц Луї мав найсерйозніший вигляд і хвилювався більше за інших дітей, адже для нього цей великий світський захід став першим. 

Королівська родина Великобританії: що відомо