Гейлі Бібер заявила про "100-відсотково хибні" чутки щодо її стосунків із чоловіком Джастіном / Фото Скріншот Instagram

У мережі поширилися чутки про нібито розставання зіркової пари моделі Гейлі Бібер, яка раніше перенесла складну хворобу, та співака Джастіна Бібера. Інформація розповсюдилася після посту батька Гейлі, який закликав помолитися за доньку та зятя.

Як пише видання "Mirror", підприємиця опублікувала фото у своєму Instagram, яким спростувала усі чутки щодо розриву з Бібером. Гейлі показала декілька знімків, де вона хизується обручкою, і тим самим натякаючи, що в них чоловіком все добре. У підписі до світлини, де зірка показала обручку за 500 тис. доларів, вона написала: "Заблоковано". 

Скріншот Instagram

Крім того, засновниця бренду косметики "Rhode Skin" опублікувала фото Джастіна, який спить у ліжку з їх собакою.

Відео дня
Скріншот Instagram

Наближена до пари особа підтвердила, що в закоханих немає жодних проблем у стосунках і про розлучення мова не йде.

"Джастін і Гейлі почуваються дуже добре. У цьому немає ніякого розлучення і ніякої правди. Вони дуже, дуже щасливі", – поділилося джерело.

Подружжя разом вже понад 5 років, вони побралися у вересні 2018 року. Минулого тижня вони разом відсвяткували Великдень та продемонстрували пасхальні шоколадні яйця, які були підписані іменами Гейлі та Джастіна.

Скріншот Instagram

Гейлі наголосила, що втомилася від постійних чуток та скандалів навколо їх зі співаком пари. У привітанні з днем народження модель наголосила, що "Бібер – це кохання всього її життя". На Великдень вона написала в Instagram, що усі домисли є "100% неправдивими":

Я знаю, що може бути весело розповідати ці історії, але знайте, що вони завжди брехливі. Вибачте, що зіпсувала це свято. 

Нагадаємо, раніше знайомі Хейлі та Джастіна Бібера заявили, що пара на межі розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: