Фото інстаграм Джастіна Бібера

У відомого американського співака Джастіна Бібера проблеми у шлюбі. Подейкують, що у стосунках виконавця та його дружини Хейлі зараз складний період. 

Як пише видання In Touch Weekly, пара перебуває навіть на межі розлучення, а всі спільні фото, що вони публікують в мережі - це лише намагання приховати реальність. Нібито Хейлі досягла пікової точки у стосунках з Джастіном. 

"Джастін став нав'язливим і дуже покладається на дружину щодо свого емоційного та психологічного благополуччя. Бувають моменти, коли Хейлі просто хоче все завершти, аби знову бути незалежною. Вони постійно сваряться через старе кохання, погану поведінку в минулому чи через те, коли варто заводити дітей", - повідомляють знайомі пари.  

Відео дня
Фото інстаграм Джастіна Бібера

Друзі також додають, що після спільних злетів та падінь Хейлі та Джастіна, вони досі не можуть повірити, що пара так довго тримається разом. 

Що відомо про стосунки Джастіна та Хейлі 

Джастін та Хейлі одружилися у вересні 2018 року. Через декий час дівчина почала говорити, що шлюб - це дуже складно і потрібно багато зусиль, аби зберегти стосунки в парі. 

У 2022 році вони зазнали серйозних проблем зі здоров'ям: у Хейлі стався міні-інсульт, а у Джастіна діагностували синдром Рамзі Ханта. Тоді, за чутками, співак хотів підтримки від дружини, проте вона мала піклуватися і про своє здоров'я. 

Подейкують, що Хейлі подорослішала і їй вже нецікаво "няньчитися" з чоловіком, якого звинувачували не раз у невірності та скандальній поведінці. Цікаво, що самі Хейлі та Джастін не дають коментарій з приводу кризи у своїх стосунках. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що співак Джастін Тімберлейк на межі розлучення з дружиною Джесікою Білл через одкровення Брітні Спірс.

Вас також можуть зацікавити новини: