У цю ніч пропутінська блогерка не приховувала, що відчула на собі весь спектр емоцій / скріншоти

Російська блогерка Ельвіна Боровкова емоційно відреагувала на заколот засновника "Вагнера" Євгена Пригожина в РФ. Раніше вона підтримувала путінський режим і бажала окупантам перемоги, проте нині події їй зовсім не подобаються.

"Моя країна веде таку політику, щоб мені не потрібні серіали", - з іронією зазначила Боровкова у своєму Telegram-каналі.

У цю ніч пропутінська блогерка не приховувала, що відчула на собі весь спектр емоцій. Вона злилася, сміялася і навіть влаштувала істерику. Ельвіна критикує своїх фанів за те, що вона про усе це попереджала.

"Я протягом місяця, як папуга, говорила вам, що скоро почнеться громадянська війна, можете прогорнути догори і переконатися самі, а з мене сміялися", - гнівно заявила росіянка.

Ельвіна також зазначила, що вона любить "заварушки". За словами блогерки, вона бажає росіянам всього найжахливішого. Крім цього, її сильно обурює, що з ранку про заколот Пригожина мовчать на росТБ. Ельвіна навіть показала, що на пропагандистському каналі з самого ранку розповідають про гороскопи, але нічого не говорять про те, що відбувається.

"Взагалі я люблю заварушки. Бажаю вам відчути найстрашніше, що ви можете собі тільки уявити. Щоб у, як ви її називаєте, "звичайну, нудну, битовуху" була подяка за спокій, порядок і мир у всьому світі", - резюмувала росіянка.

Хто така Ельвіна Боровкова

Російська TikTok-блогерка Ельвіна Боровкова з Ярославля відкрито закликала окупантів вбивати українців і бомбити міста нашої країни. Вона підтримує війну, але зовсім недавно блогерка "прозріла".

Як виявилося, Боровкову обурює те, що в РФ нічого не змінюється. Після поїздки в ОАЕ Ельвіна зрозуміла, хто є головним ворогом. 

Вас також можуть зацікавити новини: