'Хочу жити, як еліта': блогер розповів про комплекси Лесі Нікітюк

Оглядач українського шоу-бізнесу і головний пліткар Богдан Беспалов висловився про популярну телеведучу Лесю Нікітюк. За його словами, у неї є чимало комплексів.

У своєму блозі на сайті "Обозреватель" він написав, що Нікітюк хоче всім і завжди подобатися, тому намагається довести людям, що вона з народу. Але водночас телеведуча хоче жити, як еліта.

"Леся трансформувала свій імідж, спосіб життя і оточуючих, адаптуючи все під "елітний сегмент". Тобто я така, як усі, але хочу жити, як еліта. Не розумію, навіщо це Нікітюк, адже все життя прожити з маскою на обличчі - це великий тягар. Сподіваюся, що коли-небудь дівчина перестане доводити собі й оточуючим свою "простоту". А про важкий характер зірки в кулуарах ходять окремі легенди", - написав Беспалов.

Відео дня
'Хочу жити, як еліта': блогер розповів про комплекси Лесі Нікітюк

Також він розповів, що комплекси є і в багатьох інших знаменитостей. Наприклад, у Монатіка, Раміни Есхакзай, Артема Пивоварова, Даші Квіткової, Сергія Притули, Маші Єфросиніної та інших.

До слова, Леся Нікітюк отримала визнання після участі в програмі "Розсміши коміка". Пізніше вона стала ведучою тревел-шоу "Орел і решка", а потім і "Хто зверху?".

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк зізналася, чи вільне її серце.

Вас також можуть зацікавити новини: