Віка Варлей вийшла заміж / Фото - instagram

У січні закінчився 12-й сезон шоу "Холостяк". Перемогу здобула Катя Лозовицька. Як з'ясувалося на пост-шоу, Катя і Алекс розлучилися. Лозовицька заявила, що Топольський не проявляв знаки уваги і не дбав про неї, а тільки вимагав оди кохання і визнання на свою адресу. 

Багато учасниць реаліті після такої інформації з полегшенням зітхнули, адже їм не довелося проходити через все це, а деякі і зовсім забули про Топольського - тепер вони щасливі з іншими. Розповідаємо, хто знайшов своє кохання після фіналу "Холостяка-12".

Юлія Кавчук

Вона пішла з дистанції на шляху до стосунків з Алексом у п'ятому випуску. На пост-шоу дівчина розповіла, що зараз вона живе в Дубаї і зустрічається з відомим бразильським футболістом. Його імені Юля вирішила не розкривати, проте переконала - у стосунках щаслива.

Відео дня
Юлія Кравчук на "Холостяку" / скріншот

Вікторія Варлей

Відома українська актриса зараз живе в Майамі. Довгий час вона була фавориткою проекту і саме їй пророкували перемогу, однак Алекс попрощався з нею в дев'ятому випуску. Звичайно, це трохи засмутило Варлей, проте зараз вона щаслива

Після проекту Віка вийшла заміж за Петра. Дівчина зізналася, що, здається, знайшла своє справжнє щастя. 

Віка Варлей вийшла заміж після "Холостяка" / фото instagram.com/viktoriavarley

Саша Погорєлова

Саша залишила шоу "Холостяк-12" за крок до фіналу. На пост-шоу подробиці свого особистого життя вона не афішувала, але зізналася, що там зараз "все добре". 

Саша Погорєлова на "Холостяку" / скріншот

Саша Мудра

Мудра - без перебільшення найяскравіша учасниця шоу. Вона дійшла до фіналу і саме їй пророкували перемогу, проте Топольський попрощався з нею, зробивши вибір на користь Каті Лозовицької. Це вже друга спроба Саші знайти любов на проекті - раніше вона брала участь у литовській версії шоу "Холостяк", де теж дійшла до фіналу, але не перемогла. 

В інтерв'ю після пост-шоу "Холостяк" учасниця романтичного реаліті Вікторія Варлей розповіла, що ще в Харкові Саша Мудра познайомилася з американцем, до якого переїхала після початку активних бойових дій у лютому 2022 року. За словами Варлей, зараз у Саші все добре і вона щаслива.

Саша Мудра і Алекс Топольський / фото instagram.com/sasha_wise28

Нагадаємо, раніше "холостяк" Топольський публічно образив Сашу Мудру, однак вона не стала мовчати і відповіла.

Вас також можуть зацікавити новини: