Алекс Топольський / instagram.com/alex_topolsky

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський не зміг побудувати стосунки з переможницею, моделлю Катею Лозовицькою. Після розставання з нею він відправився на Балі, де знайшов свою кохання.

Раніше він розповідав, що вони познайомилися в одному з місцевих кафе. За словами Топольського, це було кохання з першого погляду. Незабаром вони почали зустрічатися. Про цю історію кохання він розповідав у своїх соцмережах, проте повністю не показував свою дівчину.

І тільки зараз він зважився це зробити. У кадрі дівчина Алекса постала в чорній міні-сукні і грубих черевиках. Дівчина володіє милою зовнішністю - у неї красиві риси обличчя і каштанове пряме волосся.

Відео дня
Дівчина Алекса Топольського / Скріншот Instagram

"Обіцяйте мені тільки не вкрасти її", - підписав фото коханої Топольський.

Дівчина Алекса Топольського / Скріншот Instagram

Алекс Топольський - що про нього відомо

Алекс народився у Львові, а потім переїхав до Маямі. Він став головним героєм найскандальнішого сезону шоу "Холостяк". У фіналі він обрав Катю Лозовицьку, але незабаром повідомив, що розлучився з нею, тому що всі його думки були зайняті фіналісткою Сашею Мудрою.

Як з'ясувалося пізніше, Топольський намагався повернути Катю, але дівчина йому відмовила.

На початку великої війни він поїхав на Балі, де перебуває і досі. Він розповідає про своє життя та бізнес. Через різні погляди на життя та стосунки з людьми з ним перестав спілкуватися його кум, ведучий Слава Дьомін.

Вас також можуть зацікавити новини: