Ірина Горова описала чоловіка, якого бачить поруч з собою / Скріншот Instagram

Відома українська продюсерка Ірина Горова щиро відповіла, чи перебуває зараз у стосунках з чоловіком. Зірка наголосила, що кохання - найважливіше для неї.

Ірина Горова ретельно приховує своє особисте життя та майже не ділиться його подробицями. Однак продюсерка все ж розкрила, чи вільне її серце, після двох шлюбів. Вона зізналася, що наразі не перебуває у стосунках. При цьому Горова описала чоловіка мрії.

Скріншот Instagram

За її словами, зараз вона точно знає, якого чоловіка хоче бачити поруч з собою. Продюсерка відверто говорить, що з нею іноді буває складно. Відтак, майбутній обранець має бути сильний духом, таким, що викликатиме повагу, і надихатиме Ірину. Проте, як зазначає Горова, щире кохання у стосунках для неї на першому місці:

Відео дня

Не можна замовити чоловіка як із картинки. Це повинно статися кохання. Звичайно, це повинна бути сильна людина, тому що поруч зі мною іноді складно. Тому це повинна бути сильна людина, яку я поважаю, якою я надихаюся. Неважливо, з якою вона бізнес історією, але важливо, щоб у нас були партнерські стосунки. Важливо, щоб я поважала людину і це була цілісна особистість.

Що відомо про особисте життя Ірини Горової

Ірина горова була двічі заміжня. Першим чоловіком продюсерки був музикант Юрій Горовий. Ірина вперше вийшла заміж у 16 років. У шлюбі з Горовим в них народилася донечка Наталія.

Як відомо, другим обранцем Горової став репер Андрій Потапенко, більш відмий як Потап. Подружжя прожило 15 років разом. У них народився син Андрій. Однак згодом вони розійшлися. Розлучення пара приховувала 2 роки.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова відповіла, чи підтримує Потап стосунки з їхнім сином-підлітком.

Вас також можуть зацікавити новини: