Юлія Юріна / прес-служба

Відома співачка родом із Росії Юлія Юріна випустила новий кліп на пісню "Чорна хмара", в якому спалила російський паспорт. Відомо, що артистка вже багато років живе в Україні та підтримує нашу країну, але їй все ніяк не вдається отримати громадянство.

Після злочинів окупантів у Бучі вона написала пісню "Чорна хмара", а кліп зняла в маленькій кімнаті на тлі чорного простирадла.

Тоді, у перші місяці повномасштабного вторгнення, не йшлося про естетику. До виробництва залучили волонтерів, які допомагали зі світлом, для зйомок використовували статичну камеру.

"У той час було дуже емоційно складно, ми всі перебували в емоційній ямі і музика нас рятувала. І кожен з тих, хто брав участь у написанні цього треку, саунд-дизайнер, я і звукорежисер, ми кожен, у своєму підвалі, писали музику, текст пісні і займалися її зведенням. Рядки "що ти тут забув герой свого часу" були написані як звернення до російських агресорів, і всю свою лють, всю свою злість і всі свої негативні емоції я втілила в цю пісню", - ділиться Юля Юріна.

До слова, ця пісня стала саундтреком до фільму "Позбавляйся онлайн". За сюжетом стрічки Катя отримує ноутбук, щоб допомагати військовим, відстежуючи пересування ворожих військ. Однак цікавість веде її в соціальні мережі власника ноутбука, Андрія - дівчина дізнається, що в нього є син, Сава, який дуже вірить у супергероїв, і розшукує батьків, з якими вони загубилися під час евакуації.

Попри страх і відсутність волонтерського досвіду, Катя обіцяє малому возз'єднати родину. Однак військові реалії вносять свої корективи. Чи вдасться Каті здійснити задумане і не втратити віру в чудеса?

Нагадаємо, раніше Юлія Юріна поскаржилася, що не може отримати українське громадянство. За її словами, їй немає шляху на телебачення і радіо, а також вона не може виїжджати за кордон, щоб просувати українську культуру.

Вас також можуть зацікавити новини: