Женя Галич / Скриншот Instagram

Український співак і військовий Женя Галич заговорив про розлучення з дружиною Валерією. У програмі "Тур зірками" він розповів, що вони з дружиною одне одному не належать, у кожного з них своє життя.

Відомо, що на початку повномасштабної війни дружина Галича з двома маленькими дітьми виїхала за кордон. За словами артиста, відстань ніяк не вплинула на їхні стосунки, вони досі разом.

Він додав, що, звичайно, в їхній парі виникають складні ситуації, але вони разом їх долають.

"Ми разом, вона живе в іншій країні, мої дітки живуть в іншій країні, а я служу в армії, у ЗСУ. Вона не хоче служити в армії і тому вона в іншій країні. Ми завжди так жили, у мене були гастролі, у неї була робота, у нас у кожного було особисте життя, але на те ми і подружжя, щоб вирішувати складні ситуації", - зізнався Женя.

Дружина Галича з дітьми / Скриншот Instagram

За його словами, дружина завжди його підтримувала, тому він не бачить проблем у тому, що зараз вони не можуть постійно перебувати разом.

"Ми не належимо одне одному, у нас є двоє маленьких дітей та інтереси наших маленьких дітей. Вони набагато вищі за наші інтереси з дружиною, тому що безпека наших дітей це основне. Саме тому вони поїхали і не повертаються", - додав артист.

Нагадаємо, раніше Женя Галич зізнався в наркозалежності.

Вас також можуть зацікавити новини: