Омар Боркан аль-Гала - модель із Саудівської Аравії / фото - фан-акаунт Омара в instagram

Омар Боркан аль-Гала - найкрасивіший у світі араб. Ми вже розповідали його приголомшливу історію, як на фестивалі, де він був моделлю, до нього в ряд вишикувалися дівчата, щоб сфотографуватися, але місцеві правоохоронці вирішили, що це не відповідає нормам моралі. Тоді Омара попросили покинути захід, що його дуже обурило. 

Чоловік розповів про це в соціальних мережах. Преса трохи перекрутила інформацію, заявивши, що Боркана нібито вигнали з країни. До слова, в Саудівській Аравії він давно не живе - зараз він будує свою кар'єру в США. 

Там у нього добре йдуть справи не тільки з модельним бізнесом, але і з особистим життям. Печалі прихильниць не було меж після того, як з'ясувалося, що Омар Боркан одружений. 

Відео дня

Дружину секс-символу сходу звуть Ясмін Овейда. Вона працює дизайнером. Відомо, що вони разом виховують сина Діяба, живучи в Канаді. 

Ясмін Овейда / фото - instagram
Ясмін Овейда з сином / фото - instagram

У соцмережах зовнішність Ясмін викликає суперечки. Деякі пишуть, що вона занадто проста для людини такої величини, як Омар, а інші стверджують, що дівчина дійсно дуже приваблива. Однак думка коментаторів не турбує закоханих. 

Нагадаємо, найкрасивіший арабський принц виявився не таким вже гарненьким.

Вас також можуть зацікавити новини: