Омар Боркан аль-Гала - модель із Саудівської Аравії / фото - фан-акаунт Омара в instagram

Омар Боркан аль-Гала - 33-річний уродженець Саудівської Аравії, який займається модельним бізнесом. Завдяки його приємній зовнішності до 2013 року його кар'єра розвивалася впевнено і рівно, але в 2013 році сталося те, що піднесло його на Олімп слави. 

ЗМІ пишуть, що в 2013 році Омар працював разом з іншими чоловіками-моделями на фестивалі "Джандрія" в Ер-Ріяді. Його знімки настільки привернули жіночу частину гостей заходу, що дівчата вишикувалися в ряд, щоб отримати автограф від красеня і зробити з ним кілька фото.

На цю чергу звернув увагу місцевий голова філії комітету пропаганди. Він викликав правоохоронців, які повинні на подібних заходах стежити за тим, щоб все, що відбувається підпорядковувалося нормам ісламу.

Відео дня

Представники правопорядку порахували, що цей чоловік пробуджує неналежні думки і бажання у місцевих жінок (яким, до речі, заборонено навіть розмовляти з усіма чоловіками, крім свого чоловіка). 

Омар Боркан аль-Гала-модель із Саудівської Аравії / фото - фан-акаунт Омара в instagram

Поліція швидко розігнала фанаток, а Омара Боркан аль-Галу попросила піти. Модель зробив гнівний пост про це в своєму блозі, що швидко поширили журналісти. Не обійшлося в цій справі і без вигадки: в пресі писали, що Омара не просто попросили покинути фестиваль, а вигнали з країни. 

Модель через це зовсім не засмутився, адже резонансний інцидент додав до його аудиторії в блозі близько двох мільйонів нових користувачів. 

Після скандалу Омар переїхав до Канади. Продовжує займатися модельним бізнесом і почав зніматися в кіно. 

Нагадаємо, дівчина зробила 17 операцій, щоб стати мультяшкою. Який вигляд тепер має Аріель?

Вас також можуть зацікавити новини: