Хамдан Мактум / скріншот

Хамдан бін Мохаммед бін Рашид аль-Мактум - член правлячої династії емірату Дубай. Але відомий він не тільки своїм корінням, а й яскравою зовнішністю, за яку його нарекли найкрасивішим арабським принцом. Розповідаємо, як він живе і який вигляд має сьогодні. 

Найкрасивіший арабський принц: біографія

Найкрасивіший чоловік Сходу, від якого божеволіють всі місцеві жінки - це 40-річний Хамдан бін Мохаммед бін Рашид аль-Мактум. Коротко - Хамдан Мактум. Він народився в багатій і відомій родині місцевого чиновника. Але популярність завоював не тільки завдяки цьому, а ще й завдяки своїй модельній зовнішності. 

Відомо, що чоловік одружений, проте у відкритому доступі фотографій з його весілля або окремих знімків його обраниці знайти не вийде - королівська сім'я ретельно ховає її від очей громадськості. 

Відео дня

Також у відкритих джерелах можна знайти інформацію про те, що Хамдан Мактум став батьком - дружина подарувала йому двійнят. 

Мактум сьогодні займається політикою, а також є автором книг. Попри те, що за його зовнішність йому часто пропонували стати моделлю або рекламним лицем, від розвитку в цьому напрямку арабський принц відмовився. 

Який вигляд сьогодні має найкрасивіший у світі арабський принц

Його зовнішність в соціальних мережах викликає багато суперечок, адже у себе на батьківщині він вважається привабливим, проте не всі поділяють ці норми краси, тому деяким він здається не таким вже й еталоном. 

Хамдан Мактум / скріншот

Нагадаємо, який вигляд має найкрасивіший у світі араб.

Вас також можуть зацікавити новини: