Як змінилася Юлія Такшина / скріншот YouTube

Російська актриса Юлія Такшина здобула популярність завдяки ролі в серіалі "Не родись вродливою". Саме ця роль посприяла тому, щоб актрису стали запрошувати і в інші стрічки.

У "Не родись вродливою" Такшина зіграла роль безвідповідальної секретарки Вікі Клочкової, яку на роботу влаштувала її подруга і наречена генерального директора Кіра Воропаєва.

Кіра була дуже ревнивою і підозрілою, тому хотіла, щоб Віка стежила за її коханим. Однак у самої дівчини в пріоритеті було скоріше вийти заміж за багатія. 

Відео дня
колаж з фото

Цікаво, що Такшина таки зустріла своє кохання і саме завдяки цьому проекту. На знімальному майданчику вона познайомилася з Григорієм Антипенко, який зіграв роль Андрія Жданова. Пара шість років перебувала в цивільному шлюбі, у них народилося двоє синів.

До слова, на момент зйомок серіалу Такшиній був 21 рік, вона вчилася на останньому курсі університету. Зараз же актрисі 42 роки, і вона змінилася. Зірка трохи схудла, відростила волосся, але якогось кардинального перевтілення немає.

прес-служба

Серіал "Не родись вродливою" заборонили в Україні

Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення про заборону трансляції серіалу "Не родись вродливою" через участь у ньому акторів, внесених до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. Серед них актриса Юлія Глібова, співак Денис Клявер, актори Костянтин Кабанов і Роман Курцин.

Нагадаємо, який зараз вигляд має Катя Пушкарьова з "Не родись вродливою".

Вас також можуть зацікавити новини: