Як змінилася Неллі Уварова / колаж з фото

Російська актриса Неллі Уварова, яка знайшла популярність завдяки головній ролі в серіалі "Не родися вродливою", кардинально змінилася заради нової ролі.

У популярному серіалі Уварова зіграла роль секретарки Каті Пушкарьової, яка була закохана в свого начальника. Довгий час вона приховувала свої почуття від нього, бо у нього була наречена, але пізніше їй це перестало вдаватися. В результаті Жданов теж звернув на неї увагу, адже дівчина рятувала його з різних ситуацій. У фіналі серіалу вони одружилися.

Заради ролі в "Не родися вродливою" Уваровій довелося одягнути брекети. Стилісти підбирали для неї "сірі" вбрання, а головним елементом в її образі були окуляри. Таким чином творці серіалу вирішили показати, як з сірої мишки може вийти красуня. Так, ближче до кінця серіалу Пушкарьова дуже змінилася - вона змінила зачіску і навіть почала наносити макіяж. Змін зазнав і її гардероб.

Відео дня
Як змінилася Неллі Уварова / колаж з фото

І якщо Уварову запам'ятали по ролі сірої мишки, яка мріє вийти заміж за красеня, то зараз її практично не впізнати. Актриса кардинально змінилася, ймовірно, заради нової ролі.

Вона відростила волосся і перефарбувалася в блондинку. Також на її обличчі можна помітити яскравий макіяж з акцентом на червоні губи. Погляд актриси став більш холодним. Швидше за все, їй дісталася роль стерво.

Як змінилася Неллі Уварова / колаж з фото

Серіал "Не родися вродливою" заборонили в Україні

Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення про заборону трансляції серіалу "Не родися вродливою" через участь у ньому акторів, внесених до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. Серед них актриса Юлія Глібова, співак Денис Клявер, актори Костянтин Кабанов і Роман Курцин.

Нагадаємо, як склалася доля Мішель Мерсьє з "Анжеліки".

Вас також можуть зацікавити новини: