Вже тоді він носив свою "коронну зачіску" - довге кучеряве волосся / скріншот

Багато хто не здогадується про те, що співак Валерій Леонтьєв раніше мав зовсім не такий вигляд, як зараз. З чуток, він зробив чимало пластичних операцій. А до них співак був зовсім іншою людиною.

У Telegram-каналі "Старий папараці" показали фото Леонтьєва, зроблене в 1985 році фотографом Сергієм Борисовим. На ньому артист позує поруч з Ігорем Ніколаєвим.

На знімку Леонтьєва дуже важко впізнати. Вже тоді він носив свою "коронну зачіску" - довге кучеряве волосся. Однак обличчя співака було зовсім іншим.

Відео дня

Який вигляд мав Леонтьєв до пластики - фото

Леонтьєв і Миколаїв в 1985 році / фото Telegram-канал "Старий папараці"

Тоді Леонтьєву було вже 36 років. У той час він вже почав співпрацювати з Раймондом Паулзом, в його житті починався "золотий період" слави. У 1985-і роки співак знайшов свій фірмовий стиль, він почав носити шкіряні штани і яскраві аксесуари. 

Який вигляд має Леонтьєв зараз

В останні роки співак став все рідше виступати. Він помітно постарів. За даними росЗМІ, зовнішність Леонтьєва постраждала через те, що він занадто захоплювався пластичними операціями.

Леонтьєв зараз / скріншот Instagram

На обличчі співака помітна одутлість. Також можна побачити, що у Леонтьєва змінилася форма губ. Співак, ймовірно, зробив татуаж брів і підфарбовує очі. Єдине, що залишилося незмінним - його зачіска. Артист продовжує носити довге волосся.

Куди пропав Леонтьєв і що він думає про війну

Після 24 лютого 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Леонтьєв не засудив російську агресію. Він відмовчувався в соціальних мережах і не давав коментарів. Крім цього, артист перестав виступати в РФ. 

Лише у березні 2022 року Леонтьєв написав на своїй сторінці в Instagram, що він створив канал у Telegram. У той час багато російських зірок шукали нові майданчики для спілкування з фанатами на тлі того, що в РФ заборонили Instagram.

Нещодавно про Леонтьєва висловилася Лайма Вайкуле. Вона розповіла, куди ж пропав артист і чому він мовчить про війну. За словами Вайкуле, співак живе в США. Його мовчання вона виправдала тим, що Леонтьєв ніколи не любив давати інтерв'ю і не буде щось говорити навіть зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: