Нещоднавно вона влаштувала міні-відпустку / фото instagram.com

Українська співачка Камалія здивувала фанатів. Вона несподівано оголила стрункі ніжки та відправилася на прогулянку з доньками.

Для велопрогулянки Камалія приміряла коротенькі шорти, світлу футболку з яскравим малюнком та сірі кросівки. Свій образ співачка доповнила чорними окулярами та зібрала волосся у хвостик.  Доньки Камалії обрали для активного відпочинку джинси та футболки. 

Камалія несподівано оголила стрункі ніжки / скриншот

Нещодавно вона влаштувала міні-відпустку. Разом з дітьми Камалія відправилася до Бельгії. Ймовірно, нове фото, яке співачка розмістила в Instagram, вона робила під час подорожі.

"Діти лікують. Як же я мрію, щоб усі українські діти були щасливі", - підписала знімок Камалія.

Реакція мережі

У коментарях фани зазначили, що співачці личить такий стиль одягу. Вони пишуть:

  • "Які красуні, очей не відвести! Дуже вас люблю, Камалія, і ваші квіточки такі гарні"
  • "Ці ніжки зводять мене з розуму!"
  • "Клас, дуже гарно!

Що відомо про співачку Камалію

Співачці Наталії Захур (справжнє ім'я Камалії) 46 років. Вона народилася у РФ, проте згодом її батьки переїхали до Львова. Свою кар'єру Камалія почала у 1993 році, коли стала лауреаткою конкурсу "Червона рута". Окрім цього, співачка брала участь у конкурсах краси.

У 2003 році Камалія стала дружиною мільйонера Мохаммада Захура. У шлюбі в них народилися дві доньки. Нещодавно співачка повідомила, що розлучається з Захуром після 20 років шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: