Катерина Осадча поділилася рідкісними фото з батьком / фото Горлушко Вальдемар

Українська телеведуча Катерина Осадча показала шанувальникам рідкісне фото зі своїм батьком Олександром Володимировичем. Чоловік відсвяткував день народження у вузькому родинному колі.

Осадча оприлюднила фото, на якому позувала разом зі своїми татом і мамою. Вона зворушливо приобняла батьків. Знімок зібрав безліч лайків і приємних коментарів.

Ведуча зазначила, що успадкувала від свого тата безліч рис, серед яких - загострене почуття справедливості і прагнення робити свою роботу добре.  

Відео дня

"Весь мій внутрішній вогонь, жага справедливості, невміння байдикувати і не працювати. А ще любов до знань, любов до мандрів, любов до імпресіоністів, а ще захоплення будівництвом нового і ремонтами - ці все твої риси в мені. Єдине чого не навчилася у тебе - круто кататися на лижах", - написала зірка "Світського життя".

Катерина Осадча подякувала своєму батькові за довіру, і за те, як він її виховав.

"Я неймовірно вдячна за всю довіру в дитинстві, адже якби не дозвіл тата, я б не поїхала до повноліття працювати за кордон, а це також вплинуло на мій характер і подальшу долю. Дякую за все! Я бажаю тобі здоров'я! Сил в твоїй непростій роботі, особливо в цей складний час. Ти приклад для мене", - резюмувала дружина Юрія Горбунова.

Катерина Осадча та її батьки / фото instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, Осадча емоційно розповіла про удар по Києву.

Вас також можуть зацікавити новини: