За словами гумористів, вони просто "не відстрілюють", як доречно жартувати про ЛГБТ / скриншоти

Коміки зі стендап-шоу "Біографія", на якому нещодавно стався скандал, відповіли на звинувачення співака MELOVIN. Артист розповідав, що його обурили жарти про ЛГБТ.

Гумористи зробили великий допис в Instagram, у якому вони подякували співаку за те, що він погодився прийти на шоу. Також коміки спробували виправдатися тим, що жарти не завжди подобаються усім.

"Не всі жарти на шоу "заходять", адже частина шоу – це завжди імпровізація. Перед зйомкою ми запитали у Меловіна чи є якісь теми табу? (Ми це питаємо у кожного гостя). На що отримали відповідь "ні". Вже на сцені Меловін побачив теку з жартами і міг прочитати якусь їх частину. Якихось претензій чи застережень ми не почули. Ми приносимо вибачення всім, кого заділа ця ситуація. Ми розуміємо, що подібні жарти негативно впливають на ЛГБТ-спільноту", - зазначили гумористи.

Окрім цього, вони звернулися до співака. Коміки запросили його на прямий ефір. За словами гумористів, вони просто "не відстрілюють", як доречно жартувати про ЛГБТ.

"Мел, якщо тебе це зачепило під час зйомок, ти міг, використовуючи нашу платформу, пояснити нам, глядачам та іншим стендап-комікам, чому такі жарти є неприйнятними. Ми не є частиною ЛГБТ-спільноти, ми можемо не відстрілювати, які вислови на гумористичному шоу можуть бути "поза червоною лінією". Давайте налагоджувати діалог на цю тему. Ми не можемо слухати, коли один з учасників діалогу кидає мікрофон. Якщо ти готовий, зробімо стрім. Де буде публічне обговорення щодо стендапів та жартів на подібні теми", - заявили коміки.

Реакція мережі

Гумористи отримали чимало критики. Коментатори, серед яких був і MELOVIN, не повірили виправданням коміків.

"Ви пишете цей допис, а в той же час, тут у коментарях, один з ваших "гумористів" продовжує лайкати гомофобні висловлювання на мою адресу. Популісти. Успіхів", - написав артист.

Коментатори ж додали:

  • "Лол, чуваки, краще видаліть цей допис, бо він крінжовіший навіть за саму ситуацію. У 2023 році "не відстрілювати за ЛГБТ" і писати, що вам хтось має це пояснити..."
  • "Він не зобов'язаний вам нічого пояснювати. Досить переносити відповідальність за вашу тупість і печерність на інших людей"
  • "Нешановні "гумористи". Якщо ви думаєте, що люди зобов'язані вислуховувати гомофобний треш у свою адресу і намагатися вам щось пояснити, то ви взагалі не відстрілюєте реальність".

Скандал між MELOVIN та коміками - з чого все почалося

Співак, який нещодавно здійснив камінг-аут, відвідав стендап-шоу "Біографія". Він не став залишатися там до кінця. Артист покинув знімальний майданчик проекту після образливих жартів на адресу ЛГБТК+.

За словами MELOVIN, він любить гумор. Проте жарти гумористів були схожі на булінг.

Вас також можуть зацікавити новини: