Джамала розповіла про коронні новорічні страви її сім'ї / фото: instagram.com/jamalajaaa

Напередодні Нового року українська співачка, переможниця Євробачення Джамала поділилася з фоловерами сімейними новорічними традиціями. За словами співачки, щороку на її новорічному столі обов’язково є кілька коронних страв мами.

Про це співачка розповіла в Instagram.

"Саме час обговорити кримськотатарський святковий стіл. Як правило, всі наші новорічні традиції пов'язані з їжею. Звичайно, ми даруємо подарунки, обіймаємося опівночі і вітаємо один одного. Але тут я вас не здивую", - зазначила Джамала.

Відео дня

Мама співачки традиційно готує для новорічного столу свої коронні страви. Їх просто обожнює вся сім’я.

Читайте такожЗірка під ялинку: стали відомі новорічні гонорари українських знаменитостей"А мама щороку готує свої коронні страви. Салат з гранатом, курагою, кишмішем і чорносливом, сарму (з кримськотатарського "загортай") з виноградного листя і торт "Кучерявий Пінчер" на десерт. Три страви, три родзинки нашого столу, крім всіх олів'є, шуб і бутербродів з ікрою, які ми їмо на Новий рік, як і всі навколо за традицією", - поділилася співачка.

Джамала також показала, як виглядають ці страви.

Салат з гранатом / фото: instagram.com/jamalajaaa

Сарма / фото: instagram.com/jamalajaaa

Торт "Кучерявий Пінчер" / фото: instagram.com/jamalajaaa

Як повідомляв УНІАН, раніше українська співачка Джамала виступила у фіналі шоу "Танці з зірками" і розповіла неприємну історію про те, як одного разу зізналася хлопцеві в коханні.

Вас також можуть зацікавити новини: