Христина Соловій зізналася, коли у неї стався перший секс

Українська співачка Христина Соловій уперше розповіла, коли втратила цноту. За її словами, це сталося ще в ранньому віці, коли їй було 14 років.

Тієї ночі, коли у Соловій уперше трапився секс, вона не ночувала вдома. Наступного дня мама поцікавилася в неї, чи сталося щось серйозне, проте дівчина збрехала їй.

"Я приходжу додому, а мама мені каже: "У тебе щось серйозне сталося в житті?". Здається, це я не ночувала вдома. Я їздила на репетиторство, мала повернутися, сказала, що затримаюся, щось там набрехала", - поділилася Соловій у програмі "Люкс Фм".

Христина каже, що сексуального виховання в її родині не було, тому інтимні питання вона з мамою не обговорювала. При цьому, продовжила виконавиця, у неї з мамою дуже близькі стосунки.

Особисте життя Христини Соловій

Перше кохання трапилося у Христини ще у 8 класі. Вона зустрічалася зі старшокласником, у якого була дівчина. Тому артистка називає себе коханкою.

Також відомо про те, що в неї був роман із Сергієм Жаданом, але Христина кинула його через іншого чоловіка. Зараз вони не спілкуються.

Крім того, нещодавно Соловій розповіла, чим займається її новий обранець. За її словами, він - військовослужбовець.

Вас також можуть зацікавити новини: