Мішина постала в образі спокусниці / фото instagram.com/misha.k.ua

Відома українська актриса, перша "холостячка" країни й зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина розбурхала мережу спокусливим знімком.  

Фото вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, на ньому знаменитість великим планом "засвітила" груди.

У пості вона поміркувала про серйозну проблему: пережиті у студентські роки панічні атаки.

Відео дня

Читайте такожМішина Ксенія відповіла на запитання про стосунки з Еллертом"Світ став абсолютно прісним, що дивно для молодої, 18-річної дівчини. Єдина думка, яку, як плівку, зажувало в моїй голові, – мабуть, мені ніколи не світить приголомшлива професія, в якій я б насолоджувалася цілком процесом. Несвідомо прокручуючи її в голові, я повільно занурювалася на дно свого акваріума, не проявляючи інтересу навіть до того, що там за склом", – поділилася Мішина.

За словами актриси, вона страждала від нападів панічної атаки чи не кожен день, до неї часто приїжджала "швидка".

"Саме тоді я дізналася, які бувають страхи у людей: страх смерті, страх життя, страх всього", — розповіла Ксенія про жахливий період у своєму житті.

"Батьки возили мене по лікарнях, але всі життєві показники були в нормі. У підсумку я опинилася в психлікарні, де лікар сказала, що я не їхній пацієнт, і направила до психотерапевта", – поділилася Мішина.

Хто така Ксенія Мішина

  • Мішина народилася в 1989 році в Севастополі. У 2015 році закінчила акторський факультет університету імені Карпенка-Карого.
  • У зірки є син Платон, якого вона виховує сама. Ксенія в інтерв'ю розповідала, що розлучилася з батьком своєї дитини й припинила спілкування з ним.
  • У 2019 році актриса перемогла в шоу "Танці з зірками". Її партнером був Євген Кот.
  • У 2020 році брала участь у проекті "Холостячка", у фіналі вона обрала Олександра Еллерта. Пара жила разом після шоу, а в липні 2021-го Ксенія оголосила про розірвання стосунків з коханим.

Вас також можуть зацікавити новини: