Роза Аль-Намрі не виїжджала з України / instagram.com/alnamriroza

Українка з арабським корінням Роза Аль-Намрі здобула популярність завдяки участі в третьому сезоні шоу "Холостяк" у головній ролі з пластичним хірургом Андрієм Іскорневим. Дівчина настільки сподобалася глядачам, що у творців не було варіантів, крім того, як просувати її далі.

Незабаром Розі запропонували стати ведучою пост-шоу "Як вийти заміж". І варто відзначити, кілька років поспіль вона відмінно справлялася з роллю "подружки" учасниць шоу. 

Але і на цьому її блискуча кар'єра на телебаченні не закінчилася. Пізніше Аль-Намрі стала головною героїнею реаліті "7Я Рози", ідея якого була показати життя дівчини і її сім'ї. Відомо, що вона росла в суворій родині. Тому вийшовши заміж в 2017 році, вона нічого не сказала батькові, який до того ж був проти її участі в "Холостяку". 

Відео дня
Роза Аль-Намрі живе в Києві / instagram.com/alnamriroza

Після виходу серіалу популярність Рози почала йти на спад. Вона все рідше і рідше стала з'являтися на телебаченні, тому і увага до неї була вже не такою пильною. Ви могли б подумати, що вона вже давно живе за кордоном, але, насправді, весь цей час вона залишалася в Україні.

24 лютого 2022 року у своїх соцмережах вона написала:

"Я залишаюся вдома і буду захищати свій будинок! Друзі, оберіть лідера у своїй родині, щоб не виникало суперечок у ухваленні рішень! Кохання і підтримка повинні панувати над панікою і страхом. Ми - величний народ, і Бог з нами".

Ведуча підтримала Україну у війні / instagram.com/alnamriroza

Останнім часом знаменитість не так активно веде свої соцмережі, але обов'язково вітає шанувальників з кожним святом і вірить, що незабаром Україна переможе в кровопролитній війні, розв'язаній Росією.

Раніше УНІАН повідомляв, куди зникла "Міс Україна Всесвіт" Інна Цимбалюк.

Вас також можуть зацікавити новини: