Куди зникла переможниця Дитячого Євробачення-2012 Настя Петрик

11 років тому одеситка Анастасія Петрик здобула перемогу на Дитячому Євробаченні. Тоді конкурс проходив в Амстердамі. Дівчинка підкорила публіку своїм голосом, виконавши композицію під назвою "Небо". 

Сьогодні про Петрик мало що відомо, оскільки вона вже не так активно з'являється в медіапросторі і не випускає нових пісень. Розповідаємо, куди вона зникла і чим займається. 

Шлях Анастасії Петрик до слави

Народилася Настя в селі Нерубайське, Одеської області, в 2002 році. Вона володіла сильним вокалом з самого дитинства, тому батьки активно розвивали талант спадкоємиці.

Дівчинка брала участь у локальних конкурсах, а також приходила на шоу "Україна має талант-2", де справила враження на Ігоря Кондратюка, Влада Яму і Славу Фролову.

У 2010 році Анастасія Петрик посіла перше місце в конкурсі "Дитяча Нова хвиля" в молодшій віковій категорії. Наступного року вона знову виступила на сцені конкурсу як почесний гість. У 2012 році Анастасія Петрик перемогла на "Дитячому Євробаченні" в Амстердамі. 

Після перемоги на "Дитячому Євробаченні" Анастасія Петрик продовжувала виступати як сольно, так і разом зі своєю старшою сестрою Вікторією. Наприклад, в 2014 році вони виступили на сцені "Нової Хвилі" в Юрмалі. 

Після 2014 року Анастасія Петрик часто з'являлася на російському телебаченні і виступала в дуетах з російськими з Юлією Савічевою, путіністом Філіпом Кіркоровим та іншими. У 2017 році вона також була гостем у програмі Андрія Малахова. 

У 2017 році був випущений кліп Анастасії Петрик на пісню "Doors Closed". Після цього у співачки не було релізів.

Де зараз Настя Петрик

У 2023 році Анастасії Петрик виповнився 21 рік. До початку повномасштабної війни вона проживала в Одесі, але після вторгнення Російської Федерації в Україну, вона переїхала до Філадельфії, штат Пенсильванія, США. Разом з нею в Америці проживають її батьки.

Анастасія Петрик 11 років тому і зараз / скріншот

Зі сльозами на очах дівчина розповіла журналістам телеканалу CBS Philadelphi, що назавжди запам'ятає звуки вибухів, які пролунали о 5 ранку 24 лютого 2022 року. 

Відомо, що сьогодні Петрик продовжує займатися музикою, але нових пісень вже давно не випускала. У блозі вона зрідка показує фрагменти приватних виступів.

"Тут мені простіше, тому що тут мої мама і тато. Музика - це єдине, що мене заспокоює", - поділилася дівчина.

Нагадаємо, стало відомо, куди зникла плавчиня Яна Клочкова.

Вас також можуть зацікавити новини: