Співак Макс Барських став головним героєм зимового номера Marie Claire Україна, присвяченого темі домашнього насилля. Зірка шокував новим іміджем.

Під час розмови артиста з головним редактором Marie Claire у рамках спецпроекту "Не мовчи" він поділився власною життєвою історією про рукоприкладство і чому воно ставалося у його сім'ї. 

Читайте також"Я хотів": Макс Барських зробив несподіване зізнання щодо дітей"Це відбувалося різних причин: погані оцінки у школі, безлад у моїй кімнаті. Особливого приводу не було потрібно. І на той момент мені це не здавалося чимось дивним, незвичним. За схожих обставин зростало багато моїх одноліток", - поділився Барських. 

"Ненормально, коли в сучасному світі апелюють словами "б’є чи ображає – значить, любить, бо просто любов буває різною." Це ненормально. Це не про любов. Це про насилля фізичне чи психологічне", - відверто розповідає виконавець. 

На запитання, чи вдалося відпустити дитячі образи, співак відповідає впевнено "так". За його словами, він любить батьків та не тримає на них зла.

Довідка. Справжнє ім'я Макса Барських (нар. 1990 року)  – Микола Бортник. Він закінчив Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтва. Шлях на сцені розпочався після його участі й проекті "Фабрика зірок". Найвідоміші хіти - "Тумани", "По секрету".

Вас також можуть зацікавити новини: