Дівчинка досить висока і струнка / фото - instagram.com/orbakaite_k

Старша спадкоємиця Алли Пугачової Крістіна Орбакайте показала свою доньку Клавдію Земцову. Дівчинці 9 років, вона дуже схожа на свою матір і виглядає вельми скромною. 

Знімком онучки Пугачової Орбакайте поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На фото донька Орбакайте позує в білих шортах-бермудах і милій дитячій футболці без рукавів. Дівчинка відкрито посміхається на камеру. Помітно, що дитина рада прогулянці з матір'ю. 

Відео дня

Фанати відзначили не тільки приємний зовнішній вигляд онучки Пугачової, але і те, як вона схожа на свою матір. Дівчинка росте досить високою і стрункою. У неї рівні ноги і гарна постава. Рідкісний знімок швидко "розлетівся" по фанатським паблікам, де зібрав масу компліментів на адресу Земцової.

"Мамині ніжки", "струнка фігурка", "росте модель", "копія мами", "яка милашка", - фанати оцінили знімок дочки Орбакайте позитивними коментарями. 

Дочка Христини Орбакайте Клавдія Земцова / фото - instagram.com/orbakaite_k

Орбакайте нечасто показує фото своїх дітей. Співачка вважає за краще захищати спадкоємців від зайвої уваги преси, чого не скажеш про її матір - Аллу Пугачову. Примадонна і її чоловік Максим Галкін регулярно публікують фото своїх спільних дітей - маленьких Лізи та Гаррі.

Також вас можуть зацікавити новини: