Блогерка розповіла, що з Києва вона добиралася до Кракова, далі летіла у Дубай, а потім - у Лондон та у зворотному напрямку / фото instagram Решетника

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника Христина поділилася з фанами новім відео. Вона похизувалася "щасливими подорожами" та показала, як проводить час в аеропорту.

Декілька днів тому дружина Решетника публікувала фото з Києва, тому відео з ОАЕ здивувало багатьох коментаторів. Жінка та її обранець нерідко отримують хейт за те, що подорожують на тлі війни, але вони усе одно публікують "веселі" дописи.

Тому і під цим відео з'явилося чимало негативних коментарів. Користувачі були обурені, вони писали:

  • "Коли день за днем Україна потопає в крові... Будь ласка, майте повагу до тих, хто виборює майбутнє для ваших дітей, до тих мам, які ніколи не побачать синів і навіть не матимуть змоги похоронити тіло, до сестер, які ніколи не побачать брата, до дітей, які ніколи не обнімуть свого батька"
  • "Не показуйте, у людей горе, майте совість і повагу!"
  • "Якщо чесно, це трохи недоречно таке виставляти, коли в країні траур"
  • "Мені здається, що всім вже набридла ваша показуха, це тоді, коли таке в країні робиться, а ви всі дратуєте народ і це не тому, що ми вам заздрим, а тому, що це всіх дратує"
  • "Просто цікаво, невже Христина думає, що, наприклад, дружина військового, яка не бачила свого чоловіка рік і більше, подивиться вашу сторіз, і що, порадіє за вас?".

Втім, за декілька годин після цього дружина Решетника пояснила, що вона вже повернулася до України. Блогерка розповіла, що з Києва вона добиралася до Кракова, далі летіла у Дубай, а потім - у Лондон та у зворотному напрямку.  Обраниця ведучого звернулася до хейтерів та заявила, що її подорож нібито була робочою.

"Тому усі мої "добрі" дописувачі, не переймайтесь! Подорож була робочою! Вже в Україні, як і в попередні роки, місяці, тобто завжди! Я та моя сімʼя працюємо аби допомагати нашим героям і героїням! Закликаю й вас робити те саме, а не займатися писаниною і хейтом! А щодо смутку - то він завжди на душі кожного українця і українки! Та триватиме доки не настане перемога. А вона обовʼязково буде!" - написала Христина Решетник.

Втім, коментатори не припинили критикувати дружину ведучого. Вони радять їй не вихвалятися подорожами, бо це має недоречний вигляд.

Нагадамо, раніше Решетник видав раптове зізнання. Виявилося, що його сини вперше побували у метро лише цього року.

Вас також можуть зацікавити новини: