Фото інстаграм В'ячеслава Хостікоєва

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів про те, як Антоніна Паперна, яка зараз живе в Росії та мовчить про війну в Україні, боялася говорити російською у Києві. Він вважає, що це все зробила пропаганда, яка працює в країні-агресорці. 

"Тоня набагато раніше перед початком війни поїхала і через деякий час вона приїхала і дивилася виставу в театрі Франка, не пам'ятаю вже яка це вистава була, і сказала мені: "Славо, мені страшно говорити російською, я йду по вулиці і хвилююся", - розповів чоловік у програмі Rostyslove Production

Але тоді Хостікоєва здивували слова двоюрідної сестри, яка багато років прожила в Україні та добре знала ситуацію в країні.  

"Я думаю, ти ж тут жила все своє життя, ти тут вчилася в школі, ми з тобою розмовляли і російською, і українською деінде. І після двох років, які ти прожила в Росії, ти повернулася і тобі страшно розмовляти російською? Це повна маячня! Як це працює - я не можу зрозуміти", - додав актор. 

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Хостікоєв розповів про свої стосунки з Паперною після початку війни. Він декілька разів їй писав повідомлення, проте дівчина так і не відповіла на них. 

Вас також можуть зацікавити новини: