'Міс Україна Всесвіт' уперше показала свого чоловіка-чиновника (фото)

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко вже рік офіційно заміжня. Увесь цей час вона приховувала свого загадкового чоловіка, однак у першу річницю наважилася показати його своїм шанувальникам.

Обранцем Апанасенко виявився заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександр Борняков.

На своїй сторінці у Facebook модель ніжно звернулася до чоловіка. Вона подякувала йому за сміливість, почуття безпеки, підтримку, віру в її сили і за багато іншого.

Відео дня
'Міс Україна Всесвіт' уперше показала свого чоловіка-чиновника (фото)

"Ти не тільки мій чоловік, ти мій союзник, друг, напарник і моя найрідніша людина у Всесвіті. Обіцяю бути поруч із тобою протягом усіх років, які нам відведені. Бути тилом, підтримкою і рушійною силою на шляху до нових висот. Дякую тобі за цей світлий день рік тому, без пишних святкувань і зайвої мішури. Тільки удвох", - звернулася до чоловіка Апанасенко.

'Міс Україна Всесвіт' уперше показала свого чоловіка-чиновника (фото)

Чим відома Вікторія Апанасенко

Вікторія Апанасенко - українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022". Переможниця конкурсу національних костюмів і володарка спеціальної нагороди "Дух карнавалу" на конкурсі "Міс Всесвіт 2022", на якому представляла Україну.

У 2016 році вона знялася в документальному фільмі "Закон Магнітського. За лаштунками", а 2019 року знялася в комедійному серіалі "Королі палат".

Вас також можуть зацікавити новини: