Ольга Ломоносова в серіалі "Не родись вродливою" / скріншот

44-річна актриса Ольга Ломоносова давно знімається в серіалах і кіно. Попри величезний послужний список, глядачеві вона найбільше запам'яталася за серіалом "Не родись вродливою", де їй дісталася роль дружини головного героя - Кіри Воропаєвої.

З огляду на те, що Ломоносова живе і працює в РФ, мало хто цікавиться її біографією, але варто відзначити, що Ольга - українка. Вона народилася і виросла в українському місті Донецьк. Розповідаємо, де зараз актриса, чим вона займається і що говорить про війну на батьківщині. 

Ольга Ломоносова зараз

Актриса, яка зіграла в серіалі "Не родись вродливою", продовжує свою акторську діяльність. Найбільше вона знімається в Москві.

Відео дня
Ольга Ломоносова в "Не родись вродливою" зі своїм серіальним чоловіком / скріншот

Часто їй дістаються драматичні ролі, проте не так давно вона вирішила вийти зі свого амплуа і знялася в хоррорі. 

У своєму Instagram-блозі Ольга нерідко ділиться фотографіями, зробленими за лаштунками або на зйомках. 

Крім знімальному майданчику в її житті є ще театр - Ломоносова зараз зайнята в проектах Театру на Малій Бронній, а також співпрацює з Театром сатири як запрошена актриса. 

Ольга Ломоносова в театрі / фото instagram.com, olgalomonosovaa

Що Ольга Ломоносова говорить про війну

Актриса, яка народилася в українському місті, через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення зробила на своїй сторінці в Instagram пост зі словами: "Час зараз, м'яко кажучи, непростий... Особливо важливо залишатися на зв'язку, піклуватися про інших, ділитися теплом і любов'ю, підтримувати одне одного, допомагати, обіймати, виручати". 

Друга частина її публікації була пов'язана з рекламою. Жодної згадки про те, що РФ бомбить мирні українські міста в профілі Ломоносової не було. 

Пізніше вона опублікувала кілька своїх фотографій, вочевидь, зроблених на фотосесії в студії. Кожна з них зібрала тисячі лайків і сотні коментарів. Шанувальники з України часто запитують про те, чому вона мовчить про війну і за що продала свою батьківщину. Подібні питання зірка ігнорує, але не видаляє. 

Реакція соцмереж

  • "Як же "приємно" ваше мовчання. Ви ж з Донецька... Україна "домбіла" його всі 8 років, а тепер він повернувся в рідну гавань? Живіть так і далі, якщо живеться"
  • "Путін вбиває українських дітей. Про це нічого не хочете сказати?"
  • "Є діти, які з 24.02.22 в Україні продовжують лишатися без всього: дитинства, дому, батьків, життя... Діти!!! І так світ жорстокий, породжуючи хвороби і катастрофи, що забирають життя, але прийти в іншу, щасливу країну і вбивати?! Немає нічого страшнішого за війну... І прощення цьому, як ви розумієте, не існує..."
  • "Про війну в Україні мовчите? Але ж тут у вас кумири. Ганьба. Прикро, що в дитинстві вас любила"
  • "Так дивно бачити ваші посмішки, коли в моїй країні сьогодні знову влучили в житловий будинок. Знову смерть і горе! А ви мовчите і веселитеся, ніби нічого не відбувається у вашій колишній країні, БРАВО. Будьте щасливі, колишня улюблена актриса"

Нагадаємо, колегою Ломоносової по серіалу "Не родись вродливою" була Марія Машкова. Машкова там зіграла секретарку. Зараз вона відкрито виступила проти війни в Україні, через що боїться повертатися в Росію, оскільки там її чекає 15 років в'язниці.

Вас також можуть зацікавити новини: