Стерненко "наїхав" на Лободу / колаж з фото

Блогер і активіст Сергій Стерненко відреагував на скандал навколо співачки Світлани Лободи, який стався на її концерті в Харкові. Тоді знаменитість публічно принизила дівчину, яка прийшла на її виступ з плакатом "Харків без Лободи".

У своєму Telegram-каналі Стерненко жорстко висловився про співачку. Він нагадав їй про те, що багато років вона заробляла криваві рублі. Це відсилання до того, що сама співачка поцікавилася у харків'янки, хто їй заплатив за протест.

"Лобода так нічого і не зрозуміла. Вона публічно принижує дівчину, яка прийшла з плакатом, і запитує: "Хто тобі дав гроші?". І пхає до неї свої руки. Мр*зота, яка роками брала рублі, явно не усвідомлює, в якій вона країні. І скільки б вона не вкидала в своє відбілювання, їй це не допоможе", - написав Стерненко.

Відео дня

Також він відзначив і саму харків'янку, яка не побоялася пресингу Лободи і продовжила стояти з плакатом в руках.

"А дівчина молодець, що висловила свою позицію", - додав активіст.

Скандал з Лободою в Харкові

Під час концерту співачка побачила дівчину з плакатом, підійшла до неї і почала її принижувати.

"Моя хороша, ну, хто тебе прислав? Хто тобі дав грошей?" - запитала Лобода.

Дівчина в цей час мовчки стояла і ніяк не реагувала. Ймовірно, Лободу це зачепило, тому вона продовжила видавати маячню: "Бачите, є завербовані люди, тому навіть немає сенсу звертатися".

Зазначимо, українці не раді Лободі після того, як вона довго не могла визначитися, на чиєму вона боці - України чи Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: