Григорій Лепс закрутив роман з молоденькою дівчиною / скріншот YouTube

Російський артист, який підтримує злочинний режим Кремля, Григорій Лепс вперше розповів про свою кохану, яка молодша на 30 років. За його словами, його обраниця - прекрасна жінка, він захоплюється нею.

Незважаючи на те, що Лепса неодноразово звинувачували в полігамії, він сказав, що своїй супутниці залишається вірним.

Крім того, журналістка пропагандистського каналу запитала у артиста, чому дорослим чоловікам подобаються молоденькі дівчата. Він прямо не відповів на питання, зате почав "підкочувати" до неї.

Лепс обійняв журналістку і грайливо запитав, чи вільна вона, а потім сказав: "Ходімо".

Особисте життя Григорія Лепса

Відомо, що музикант двічі був одружений. З першою дружиною Світланою Дубинською він познайомився в музичному училищі в Сочі. У них народилася дочка Інга.

Другою дружиною Лепса стала балерина з балету Лайми Вайкуле Анна Шапликова. Вона народила артисту трьох дітей. У 2021 році вони офіційно розлучилися після 20 років шлюбу.

Ставлення Лепса до війни в Україні

Популярний в Росії виконавець виявився в числі прихильників президента РФ Володимира Путіна. Прихильники опозиційного політика Олексія Навального оприлюднили список "путіністів", в який потрапив і Григорій Лепс.

Крім того, виконавець засвітився в Україні зі зброєю і неодноразово виступав для окупантів на Донбасі. Артист навіть присвятив російським вбивцям пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: