Наталка Денисенко / instagram.com/natalka_denisenko

Українські жінки звикли займатися не тільки своїм саморозвитком, а й тілом. Так, деякі з них захопилися танцями на пілоні, щоб бути більш гнучкими і сексуальними.

Наталка Денисенко

Актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко вже давно займається pole-dance. Довгий час вона приховувала це від громадськості, бо боялася осуду. Але незабаром вона зрозуміла, що це вид мистецтва і вирішила надихнути інших жінок.

Анна Сагайдачна

Наталка Денисенко стала прикладом для ще однієї зірки "Кріпосної" Анни Сагайдачної. Дівчина активно займається танцями і вже ділиться хорошими результатами. За словами актриси, вона розуміла, що у неї "дерев'яне" тіло, тому вирішила виправити цю ситуацію.

Наталія Татаринцева

Чемпіонка світу з танців на пілоні і дружина хореографа Жені Кота - Наталія Татаринцева - володіє супергнучким тілом і неймовірною пластикою і харизмою. Більш того, жінка стала учасницею нового сезону шоу "Україна має талант". Там вона викликала справжній фурор.

Катерина Нікітіна

Актриса "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна своїми вміннями ділиться не тільки в соціальних мережах, але і танцює на пілоні під час концертів. Дівчина володіє красивою підтягнутою фігурою і з радістю демонструє свої таланти.

Нагадаємо, як українські співачки виглядали б в чоловічому образі.

Вас також можуть зацікавити новини: