Женя Кот та Наталя Татарінцева з нетерпінням чекають на появу дитини /instagram.com/kot_jenya 

Нещодавно хореограф Женя Кот порадував звісткою про те, що скоро нарешті стане татом. Та поки його та дружину вітали в мережі, чоловік зізнався, що на це щастя вони чекали цілих чотири роки. 

"Нам ставили діагноз – безпліддя. Ми рік працювали з репродуктологом і вже були готові на ЕКО, а потім обійняли одне одного і вирішили просто чекати поки до нас прийде наше диво. Тим часом, кохались, жили наше життя, створювали нові проекти і були готові до всього, що до нас приходить", - написала пара в спільному пості. 

І додали, що цей довгоочікуваний момент у житті прийшов саме тоді, коли вони вже не вірили. Та тепер Женя та Наталя точно готові до батьківства. 

Відео дня
Женя з дружиною світяться від щастя /instagram.com/kot_jenya 
Пара щодня викладає милі фото разом/instagram.com/kot_jenya 

До речі, Женя Кот та його дружина Наталя Татарінцева публічно повідомили новину про вагітність на Різдво. Жінка розповіла, що спеціально спершу приховувала свій цікавий стан, але зараз, в кінці першого триместру, готова ділитися всім, що з нею буде відбуватися. 

Нагадаємо, хореограф Женя Кот брав участь у шоу "Танці з зірками" та був  суддею "Україна має талант". До речі, на цьому шоу пара і познайомилась. Тоді Наталя, як семикратна чемпіонка України, Європи та світу, вразила своїм талантом і одразу сподобалась Коту. 

Вас також можуть зацікавити новини: