Наталка Денисенко відповіла всім хейтерам / instagram.com/natalka_denisenko

Українська актриса Наталка Денисенко активно ділиться з шанувальниками фотографіями зі свого відпочинку в Туреччині. На одному з кадрів вона постала в стильному білому купальнику з великим вирізом в зоні декольте, що переплітається на шиї.

У такому образі можна розглянути підтягнуту фігуру Наталки. Помітно, що актриса стежить за своїм харчуванням і займається спортом. Після народження сина Андрія вона змогла привести себе в шикарну форму.

Однак шанувальники все ж знайшли до чого причепитися. У коментарях вони буквально "заклювали" знаменитість за купальник:

Відео дня
  • "Купальник жахливий"
  • "Тобі в ньому некрасиво, антисекс"
  • "Це точно купальник?"
  • "Своє тіло потрібно показувати чоловікові, а не всьому світу"
  • "Цікаво, якою буде засмага..."
Актрису захейтили за купальник / instagram.com/natalka_denisenko

Реакція Денисенко на злісні коментарі не змусила на себе довго чекати. Актриса написала, що всі ці коментарі її повеселили і зазначила, що для неї важлива думка чоловіка, актора Андрія Федінчика, а не громадськості.

"Спасибі всім хейтерам за таку активність під моїм попереднім дописом. Сумно, звичайно, що незвичайний купальник і природне підтягнуте тіло викликають у людей бажання писати колючі коментарі, але це навіть повеселило (тому що я точно знаю що саме спонукає людей писати подібне). Найголовніше для мене - те, що сказав про ці фото мій чоловік", - написала актриса.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко обурилася готелем у Туреччині, де український борщ назвали російським супом.

Вас також можуть зацікавити новини: